24.07.2021

Triatlón

ACUATLÓN ESCOLAR DE VILA-REAL

ACUATLÓN ESCOLAR DE VILA-REAL

Aquest matí s'ha disputat la penúltima prova de la temporada amb la participació dels nostres joves triatletes Rubén Excepte, Arnau Beltrán i Marta Ibáñez en la categoria Cadets i Aitor Cabezuelo en la categoria Alevin en una bonica jornada en la qual la companyonia i el bon ambient esportiu han estat els protagonistes d'aquesta.

Els nostres representants ha exhibit un bon estat de manera que els ha fet collir molt bons resultats.

En categoria Cadets Rubén Excepte ha aconseguit el segon lloc de la classificació, seguit molt de prop per Arnau Beltrán que aconsegueix la setena posició.

La nostra única representant femenina, Marta Ibañez, ha finalitzat en la quarta posició de la categoria Cadet i Aitor Cabezuelo, en categoria Alevin aconsegueix la desena posició en la classificació general.

Amb aquests bons resultats obtinguts afronten la recta final de la temporada que posarà el seu punt i final amb la disputa del Acuatlón de Nules dissabte que ve 31 de juliol.

..................................

ACUATLÓN ESCOLAR DE VILA-REAL

Esta mañana se ha disputado la penúltima prueba de la temporada con la participación de nuestros jóvenes triatletas Rubén Salvo, Arnau Beltrán y Marta Ibáñez en la categoría Cadetes y Aitor Cabezuelo en la categoría Alevin en una bonita jornada en la que el compañerismo y el buen ambiente deportivo han sido los protagonistas de la misma.

Nuestros representantes ha exhibido un buen estado de forma que les ha hecho cosechar muy buenos resultados.

En categoría Cadetes Rubén Salvo ha logrado el segundo puesto de la clasificación, seguido muy de cerca por Arnau Beltrán que consigue la séptima posición.

Nuestra única representante femenina, Marta Ibañez, ha finalizado en la cuarta posición de la categoría Cadete y Aitor Cabezuelo, en categoría Alevin logra la décima posición en la clasificación general.

Con estos buenos resultados obtenidos afrontan la recta final de la temporada que pondrá su punto y final con la disputa del Acuatlón de Nules el próximo sábado 31 de julio.